Følg Avinor

Wizz Air starter ny direkterute fra Tromsø til Gdansk

Pressemelding   •   sep 19, 2017 11:52 CEST

Foto: Wizz Air

Fra og med 16. desember starter Wizz Air sin direkterute fra Tromsø lufthavn til Gdansk. Ruten vil ha opptil tre ukentlige flyvninger.

- Det er gledelig å kunne tilby våre reisende en helårig direkterute utenfor Norden. Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både fritids- og forretningsreisende. Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt, og ønsker alle reisende en god flytur med Wizz Air, sier kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn, Mona Ringstrand.

Jasper Spruit, Direktør Trafikkutvikling i Avinor, synes det er gledelig at Wizz Air ønsker å fortsette å satse på direkte forbindelser i Norge, og at de nå setter Nord-Norge på rutekartet sitt.

- Dette vil bidra til innkommende turisme samt gi de lokale en god mulighet til å oppleve den nordlige delen av Polen, sier Jasper Spruit.

Gabor Vasarhelyi, Corporate Communications Manager hos Wizz Air sier:

- Wizz Air forbinder nå Tromsø med Gdansk, og vi er sikre på at norske kunder vil glede seg over å besøke denne vakre byen på den baltiske kysten av Polen. Vårt vennlige mannskap ser frem til å ønske de reisende velkommen ombord på et av våre nye fly.

Flyselskapet opererer allerede ved Avinors lufthavner i Ålesund, Bergen, Haugesund, Kristiansand, Molde, Stavanger og Trondheim.

Kontakt

Mona Ringstrand
Kommersiell sjef ved Tromsø lufthavn
Mona.Ringstrand@avinor.no
+47 918 09 355

---------------------------------------------------------------------

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling og leveranse av biodrivstoff til fly.
Avinor bidrar hvert år til en sikker og effektiv reise for omkring 50 millioner flypassasjerer. Om lag halvparten reiser til og fra Oslo lufthavn.

Over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinor finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.