Følg Avinor

FlyViking starter ny lavprisrute mellom Bodø og Tromsø

Pressemelding   •   mar 24, 2017 10:13 CET

Fra førstkommende mandag kan du reise med FlyViking mellom Bodø og Tromsø alle hverdager, og videre nordover til Hammerfest. Senere vil de også tilby ruter til flere destinasjoner FlyVikings mål er å gradvis kunne legge til flere ruter, - i hele Norge.

Nord-Norges nye lavprisselskap FlyViking er nå klar for å starte opp med ruter mellom byer i nord. Forretningskonseptet er lavprisreiser og de sier at billettprisene skal ligge mellom 499 og 999. 

 -Det er sunt med konkurranse og det vil gi lave billettpriser for våre passasjerer. Denne nye flyruta vil bl.a. knytte sammen de to største byene i nord sier lufthavnsjef Inger-Hilde Tobiassen.

Med Ola Giæver Jr. i spissen, lander FlyViking for første gang på Bodø lufthavn mandag 27. mars kl 08:35. De tar av igjen mot Tromsø etter en kort bakkestopp. Deretter vil flyet fortsette til Hammerfest.

-FlyViking ønsker å bidra til økt konkurranse, til flere reisealternativer og derigjennom bidra til utvikling av de lokalsamfunn som er berørt. Hvis selskapet i tillegg klarer å oppnå god tilfredshet hos sine reisende kunder, vil dette også kunne bli en lønnsom forretning for de aksjonærene som har vist oss tillit, sier selskapet i en melding.

For mer informasjon se www.flyviking.no

Det vil bli en markering i gate 19 ved Bodø Lufthavn mandag 27. mars kl 08:00 i tilknytning til ruteoppstart fra Bodø. Det vil bli ekte vikingestemning med besøk av opplevelsesleverandøren i Tuvsjyen, Saltstraumen som vil være utkledd som vikinger for å lage litt liv og leven, og servere kake.

Lufthavnsjef i Bodø Inger-Hilde Tobiassen, og lufthavnsjef i Tromsø Ivar Helsing-Schrøen vil være passasjerer ombord på første flygning fra Tromsø til Bodø.

Møtested for presse er ved Avinors Servicesenter kl 08:00.

Kontakt Inger-Hilde Tobiassen, mob. 95757008.

---------------------------------------------------------------------

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling og leveranse av biodrivstoff til fly.
Avinor bidrar hvert år til en sikker og effektiv reise for omkring 50 millioner flypassasjerer. Om lag halvparten reiser til og fra Oslo lufthavn.

Over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinor finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.