Følg Avinor

Kommersielle direktører for Avinorkonsernet og Oslo Lufthavn på plass i august.

Nyhet   •   mai 11, 2016 14:10 CEST

Maiken Skirstad Mo og Torgeir Kjos Sørensen er ansatt som kommersielle direktører for henholdsvis Avinor konsern og Oslo Lufthavn.

«De har begge bred og relevant erfaring fra områder som er viktige for oss i utviklingen av Avinors kommersielle virksomhet fremover. Jeg ser frem til å få på plass nye krefter som vil styrke det kommersielle laget», sier konserndirektør for Kommunikasjon og Marked, Egil Thompson.

Maiken Skirstad Mo kommer fra stilling som Chief Marketing Officer i Nille AS, der hun hadde ansvar for markedsavdelingen på nordisk nivå. Hun har tidligere også hatt sentrale roller innen marked og innkjøp i Apotek 1, Accenture og Orkla, og har solid kompetanse innen forretningsutvikling, markedsføring, kategori og produktutvikling. Hun vil få en sentral rolle i arbeidet med å øke konsernets kommersielle inntekter.

Torgeir Kjos Sørensen kommer til Oslo Lufthavn fra stillingen som kommersiell direktør ved Steen & Strøm, hvor han begynte etter å ha vært senterleder på kjøpesenteret Metro i Lørenskog i fem år. Han har i tillegg lang fartstid i luftfarten, med en rekke kommersielle lederstillinger i SAS på CV’en.

«Med sin erfaring og kremmerinnstilling, blir Torgeir en viktig brikke i utviklingen av et utvidet og forbedret tilbud til Oslo Lufthavns kunder fremover og ikke minst når nye Oslo lufthavn åpner neste år», kommenterer Lufthavndirektør Øyvind Hasaas.