Følg Avinor

"Fly med oss" vant prestisjepris i London

Nyhet   •   okt 24, 2014 08:55 CEST

Programmet som var et samarbeid mellom Avinor, TV2 og Creuna, vant i kategorien «Beyond HD Achievment in Image Capture». Kategorien er én av de mest prestisjetunge, og «Fly med oss» slo blant annet BBCs kvalitetsserie «One Planet».
 
-Stor gratulasjon til TV2, vårt reklamebyrå Creuna og oss selv. Prisen TV2 har mottatt er en solid anerkjennelse for en vellykket satsing, og bekrefter at det ble gjort en strålende jobb når TV2 og Arne Hjeltnes kom rundt på våre lufthavner, sier konserndirektør kommunikasjon, Egil Thompson.

Hjeltnes takker
Programlederen, Arne Hjeltnes, var å se på lufthavner over hele landet i de hektiske ukene programmet gikk sin seiersgang på TV2. Han er storfornøyd med resultet.

-Ein stor takk til alle som har vore med på å gjera dette til eit vinnarprosjekt;  i TV2, i Creuna, i Avinor, i Stargate,i Magic Air, i Pegasus og mange andre stader.

En anerkjennelse
– Det er utrolig kjekt for alle involverte i TV 2, og en stor anerkjennelse for den jobben som mange var med på i mai og juni, sier redaktør i TV2, Sveinung Habbestad, i et intervju med egen kanal.